Riavallen Pajala
10 augusti 2017
18:00

Referat: Pajala IF - Gällivare SK

Vi skulle spela med hög press och ta tillbaka bollen direkt (direkt återerövring) inför matchen. Grabbarna lyckades riktigt bra med detta och Pajala hade svårt att komma över på vår planhalva med bollkontroll och till bra avslut. Matchen började med en olycklig hands och straff för Pajala. Alex fixade straffen och höll sedan nolllen hela matchen. Det var en ganska välspelad match där GSK hade en hel del chanser redan i första halvlek (0-0). Andra halvlek lossnade det och målen kom också till slut. Vi ska vara nöjda med spelet och tålamodet de visar över det vi kommit överens om innan matchen. Vi spelade fram till många bra avslutslägen och med mer precisa avslut kommer ännu fler mål att komma. Vi kan alla vara stolta över grabbarnas spel och positiva inställning.